Άρθρα Σας ενδιαφέρουν Υπηρεσίες

Email Marketing

0 Love this post.2

Το email marketing αποτελεί ένα δυνατό εργαλείο για κάθε είδους επιχείρηση. Ανανέωση stock, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, events, ακόμα κι αλλαγή έδρας, είναι θέματα για τα οποία θέλετε και μπορείτε να ενημερώσετε τους πελάτες σας. Θέλετε οι πελάτες σας να λάβουν, να ανοίξουν και να παραμείνουν ώστε να διαβάσουν αυτά που έχετε να τους πείτε. Ο καλός σχεδιασμός, το σωστό copywriting και οι πιο δυναμικές πλατφόρμες είναι τα δικά μας εργαλεία για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό email marketing για εσάς.

Copywriting

Αποτελεί το κύριο συστατικό που χρειάζεται για να πετύχει το πρώτο κομμάτι της επικοινωνιακής συνταγής. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε δυνατούς τίτλους, Calls to Action και όχι μόνο.

Σχεδιασμός Newsletter

Πόσες φορές έχετε ανοίξει ένα newsletter και το κλείσατε ή το σβήσατε κατευθείαν γιατί το βρήκατε δυσάρεστο στην όψη ή κουραστικό; Ο σωστός σχεδιασμός στοχεύει στο να κάνει τον αναγνώστη να νιώσει άνετα με την πρώτη ματιά και στη συνέχεια να τον βοηθήσει να εντοπίσει θέματα που τον ενδιαφέρουν, ωθώντας τον να κάνει το κλικ και να επισκεφτεί τη σελίδα σας.

Διαχείριση Λίστας Παραληπτών

Προετοιμάζουμε και σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υπηρεσίες για να μπορέσετε να αναπτύξετε τις λίστες παραληπτών σας. Σε αυτό περιλαμβάνονται φόρμες εγγραφής στο newsletter σας, προσαρμοσμένες φόρμες επικοινωνίας και οργάνωση της λίστας πελατών σας.

Υπεύθυνο Email Marketing

Φροντίζουμε το newsletter σας να ακολουθεί τις σωστές πρακτικές email marketing, σύμφωνα με το νόμο Ν. 3471/2006, όπως τροποποιήθηκε από το Ν. 3783/2009, Ν. 3917/2011 και Ν. 4070/2012.

Στοχευμένο Email Marketing

Διαμορφώνουμε και προγραμματίζουμε το περιεχόμενο του newsletter σας ανάλογα με το target group και τις λίστες παραληπτών σας.

Α/Β Testing

Η πρακτική του A/B Testing είναι το επόμενο μεγάλο βήμα μετά το copywriting, και ο πιο αποδοτικός τρόπος αξιολόγησης του στοχευμένου email marketing. Μέσω αυτόυ βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητα των newsletter μας χρησιμοποιώντας στατιστικά στοιχεία προερχόμενα από τους ίδιους τους πελάτες στους οποίους απευθύνεστε.

Related

Pop Art Photoshop Tutorial - Βήμα 1

Pop art your self – Μάθημα Photoshop

Πως να φτιάξετε ένα pop art πορτρέτο στο Photoshop – Photoshop Tutorial   Στα πλαίσια της εξερεύνησης στις απεριόριστες δυνατότητες του Photoshop, σας προσφέρουμε ένα tutorial γεμάτο χρώμα και στυλ. H ονομασία Ποπ Αρτ αποδίδεται […]

Love this post.2
Paper Art

Paper Art

Ποιος είπε ότι το χαρτί είναι μόνο για γραφή, εκτύπωση ή scrapbooking, πως δεν έχει από μόνο του προσωπικότητα και δεν μπορεί να πάρει μορφή μόνο και μόνο βάση των χαρακτηριστικών του και με πολλή […]

Love this post.2
Πως να μετατρέψετε ένα προφίλ Facebook σε σελίδα

Πως να μετατρέψετε ένα προφίλ Facebook σε σελίδα

Το Facebook είναι στις μέρες μας το κορυφαίο δίκτυο ανάμεσα στα social media, με δισεκατομμύρια χρήστες, πληθώρα ομάδων και πλέον και αρκετά διαδεδομένες σελίδες. Για το ξεκίνημα της επιχείρησης σας, το Facebook μπορεί να είναι […]

Love this post.2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
Αρέσει σε %d bloggers: