Άρθρα Σας ενδιαφέρουν Υπηρεσίες

Photo Editing

0 Love this post.2

Είναι αποδεδειγμένο ότι μια σωστά επεξεργασμένη φωτογραφία βελτιώνει δυναμικά την απόδοση σε κάθε χρήση της, είτε μιλάμε για social media posts είτε ακόμη περισσότερο για φωτογραφίες που θα ντύσουν το e-shop ή όποιο άλλο μέσο χρησιμοποιείτε για την προώθηση ή άμεση πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Ανάλογα με το αντικείμενο, την ποιότητα και το κεντρικό θέμα της φωτογραφίας η έννοια της επεξεργασίας φωτογραφίας μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες εργασίες. Ενδεικτικά:

Ξεφοντάρισμα

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ζητούμενο είναι μια καθαρή φωτογραφία προϊόντος σε απλό λευκό φόντο. Ακόμα και με λευκό background, είναι δύσκολο να πετύχει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα απλά και μόνο με τη φωτογράφιση. Ακόμη μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για ξεφοντάρισμα όταν η φωτογραφία έχει αναγκαστικά τραβηχτεί σε μη επιθυμητό φόντο.

Διόρθωση Χρώματος και Φωτεινότητας

Ακόμα και οι καλύτερες φωτογραφικές μηχανές δε μπορούν να κάνουν θαύματα. Ανάλογα το φωτισμό, τα μέσα και το γενικότερο περιβάλλον οι φωτογραφίες σας μπορούν να έχουν ανάγκη από βελτίωση φωτεινότητας ή χρωματική εξισορρόπηση. Αυτή η διαδικασία στοχεύει στο να δημιουργήσει την αίσθηση του ευχάριστου και φυσικού φωτός σε κάθε λήψη σας!

Φωτομοντάζ

Είτε μιλάμε για αλλαγή φόντου, για ολοκληρωτική αλλαγή περιβάλλοντος ή συνδυασμό με γραφικά στοιχεία, το φωτομοντάζ είναι ένα ισχυρό εργαλείο που αξιοποιούμε για εσάς, καλύπτοντας έτσι την ανάγκη να εντυπωσιάσετε τους υπάρχοντες και τους μελλοντικούς πελάτες σας.

Related

Vincent Van Gogh - Ηλιοτρόπια

Ηλιοτρόπια – Βίνσεντ βαν Γκογκ

Ο Μάρτιος ήρθε, ο καιρός είναι καλός και γύρω μας, για την ώρα τουλάχιστον, μυρίζει άνοιξη! Κάπως έτσι καταλήξαμε σε ένα θέμα λουλουδάτο με έντονα χρώματα. Τα ηλιοτρόπια του Βαν Γκογκ. Για να καταλάβουμε όλα […]

Love this post.1

Email Marketing

Το email marketing αποτελεί ένα δυνατό εργαλείο για κάθε είδους επιχείρηση. Ανανέωση stock, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, events, ακόμα κι αλλαγή έδρας, είναι θέματα για τα οποία θέλετε και μπορείτε να ενημερώσετε τους πελάτες σας. […]

Love this post.2
Pop Art Photoshop Tutorial - Βήμα 1

Pop art your self – Μάθημα Photoshop

Πως να φτιάξετε ένα pop art πορτρέτο στο Photoshop – Photoshop Tutorial   Στα πλαίσια της εξερεύνησης στις απεριόριστες δυνατότητες του Photoshop, σας προσφέρουμε ένα tutorial γεμάτο χρώμα και στυλ. H ονομασία Ποπ Αρτ αποδίδεται […]

Love this post.2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
Αρέσει σε %d bloggers: